Translated Books

We continually collect and provide bibliographic information on overseas publications of Korean literature (translated into over 48 languages).

Albanian(shqip) Book Available

Lepurushi i mallkuar

About the Books

Title Sub
tregime
Author
Bora Chung
Co-Author
-
Translator
Enxhi Hudhri
Publisher
Onufri
Published Year
2022
Country
ALBANIA
Classification

KDC구분 > literature > Korean Literature > Korean Fiction > 21st century > Short Story

KDC구분 > literature > Korean Literature > Korean Fiction > 21st century > Mystery > Thriller > Horror

KDC구분 > literature > Korean Literature > Korean Fiction > 21st century > SF > Fantasy

KDC구분 > literature > Korean Literature > Complete Collection > Library > Complete Collection (individual)

Original Title
저주토끼
Original Language

Korean(한국어)

Romanization of Original
Jeojutokki
ISBN
9789928354907
Page
255
Volume
-

About the Author

 • Bora Chung
 • Birth : 1976 ~ -
 • Occupation : Novelist
 • First Name : Bora
 • Family Name : Chung
 • Korean Name : 정보라
 • ISNI : 0000000463322293
 • Works : 16
About the Original Work
 • 저주토끼
 • Author : Bora Chung
 • Published Year : 2017
 • English Title : Cursed Bunny
More About the Original Work
Descriptions
 • Albanian(shqip)

E hutuar, gruaja e tij kërkoi ndihmë dhe një grup infermierësh nxituan brenda duke u orvatur ta përmbanin. Burri rezistoi, teksa bërtiste diçka të pakuptimtë rreth lepurushëve.


Source : https://www.adrionltd.com/en/anthology-short-stories/132916-lepurushi-i-mallkuar.html

Work List
Author Work name
Translation Korean Translation Korean
Bora Chung 정보라 Koka 머리
Bora Chung 정보라 Trupëzimi 몸하다
Bora Chung 정보라 Lepurushi i mallkuar 저주토끼
Bora Chung 정보라 Gishti i ngrirë 차가운 손가락
Bora Chung 정보라 Çarku
Bora Chung 정보라 Laamtumirë, dashuria ime 안녕, 내 사랑
Bora Chung 정보라 Shenja 흉터
Bora Chung 정보라 Shtëpi e ëmbla shtëpi 즐거운 나의 집
Bora Chung 정보라 Sundimtari i erërave dhe i rërave 바람과 모래의 지배자
Bora Chung 정보라 Ribashkimi 재회

E-books & Audiobooks4 See More

LTI Korea Library Holdings1

No. Call No. Location Status Due Date
1 알바니 813 정보라 저-Hud LTI Korea Library Available -