• Book
  • Albanian
  • Available

  Shpirtra të flakur

  Albania
  / / /
  2019
  / Literature - Korean literature - Contemporary fiction
  Ngjarjet e këtij romani na çojnë në periferitë e Seulit, metropolit të Koresë së Jugut dhe "mrekullisë së lumit Han", duke na lejuar që të kuptojmë se çfarë fshihet pas zhvillimit të shpejtë ekonomik...